محور های همایش

 ایده های راهبردی در آموزش محیط زیست در مدارس

  1. آموزش با رویکرد فرهنگ سازی مصرف بهینه آب و انرژي و بازيافت آن ها
  2. آموزش با رویکرد حفظ منابع طبیعی، آب، خاک و هوا
  3. آموزش و پرورش و مدارس طبیعت
  4. نقش اکو توریسم و بازدید های علمی زیست محیطی در آموزش دانش آموزان
  5. آموزش مدیریت پسمانددر مدارس
  6. گیاهان دارویی منابع ارزشمند حیات
  7. کشاورزی پایدار و محیط زیست
  8. راهکارهاي ارتقاي آموزش محيط زيست در مدارس
  9. آموزش تعامل با حیوانات، طبیعت هوشمند

 

آموزش و پرورش و حفظ محیط زیست 

  1. نقش مشارکت دانش آموزان در حفظ منابع طبیعی، آب، خاک و هوا
  2. نقش آموزش و پرورش در مدیریت منابع آب ، خاک و گياه و روش های بهینه سازی مصرف آن
  3. پیشینه فرهنگ زیست محیطی در مدارس
  4. حقوق محیط زیست و مدارس
  5. نقش آموزش و پرورش در آگاه سازی مصرف بهینه انرژی
  6. نقش آموزش و پرورش در پیشبرد اهداف سازگار با محیط زیست
  7. حفاظت از محيط زيست با منظر آيات ، روايات ، مباحث فقهي ، شعر و ادبيات، تاريخ و جغرافيا و لزوم توجه به آن در محتواي آموزش در مدارس
  8. تاثیر پذیری روابط اجتماعی و خانوادگی از ورود طبیعت به خانه

  

محیط ‌زیست، فناوری های نوین و توسعه هوشمند

  1. کاربرد فناوری و انرژی های نوین در حفظ محیط زیست
  2. کاربرد فناوری اطلاعات و حفظ محیط زیست
  3. نقش انرژی های تجدید پذیر و فناوری های نوین در جلوگیری از آلودگی هوا
  4. کاربرد فناوری های نوین در حفظ و مدیریت منابع آبی 
  5. نقش فناوری های نوین در جلوگیری از امواج و اشعه های طبیعی و غیر طبیعی مخرب محیط زیست
  6. روش های نوین در کنترل آلاینده هاي آب و خاک
  7. کاربرد فناوری های نوین در پاک سازی محیط زیست
  8. فناوری های نوین در مقابله با ریزگردها
  9. فناوری های نوین و مهندسی منابع طبیعی و کشاورزی
  10. کاربرد فناوری های نوین در مدیریت پسماندها و بازیافت آن
  11. کاربرد فناوری نانو در محیط زیست
  12. شیمی سبز و توسعه دانش زیست محیطی در طراحی محصولات
  13. تاثیرات آلودگی های نوري ، صوتی وامواح الکترومغناطیسی بر محیط زیست 
  14. فناوری های نوین درمدیریت مصرف آب 

 

محیط زیست، استانداردها ، بهداشت، سلامت و صنایع غذایی

  1. پیشگیری از بیماری ها با حفظ محیط زیست
  2. فاکتورهای خطرزا در محیط زیست
  3. محیط زیست، گیاهان دارویی و طب سنتی
  4. محیط زیست و آسیب های صنایع غذایی
  5. آثار جهانی و منطقه ای آلودگی ها (آب،خاک،هوا،صوت) بر سلامت انسان
  6. اثرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان و کرۀ زمین
  7. کیفیت آب و سلامت غذایی انسان
  8. مدیریت سوانح و مخاطرات محیط زیست
  9. مخاطرات زیست محیطی
  10. برررسي استانداردهاي زيست محيطي و توجه به ارتقاي شاخص هاي زيست محيطي در کشور
  11. لزوم توجه به محصولات غذایی سالم و ارگانیک

 

مدیریت تقاضای آب و سازگاری با کم آبی

  1. مدیریت مصرف آب با رویکردهای فنی، فرهنگی و قانونی
  2. کاهش هدررفت آب از دیدگاه فنی و عمومی
  3. بازچرخانی و بازیافت آب و استفاده مجدد از آن
  4. نقش تعاملی مردم، سازمان ها، ارگان ها، نهادها، سازمان های مردم نهاد در مدیریت مصرف آب
  5. اثرات اجتماعی کمبود آب و راهکارهای کاهش اثرات منفی
  6. رویکرد اقتصادی مدیریت مصرف آب
  7. نوآوری و خلاقیت در سازگاری با کم آبی